Nabeschouwing Újpest - Neftçi (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Újpest het donderdag 19 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Szusza Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Újpest - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Újpest - Neftçi (4-0)

Het Europa League duel tussen Újpest en Neftçi is onder leiding van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geëindigd in een 4-0 overwinning voor Újpest. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Litauszki, waarmee Újpest met 1-0 de leiding nam. Újpest vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Sanković op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Újpest, waarmee D. Zsótér zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Újpest in de 65e minuut, nadat O. Nwobodo de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Újpest.

LIVE Újpest - Neftçi 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Újpest - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Újpest Doelpunt R. Litauszki met assist van D. Zsótér Újpest 1-0
21' Doelpunt Újpest Doelpunt B. Sanković met assist van B. Pauljević Újpest 2-0
30' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor A. Krivotsyuk Neftçi
41' Wissel Neftçi Wissel T. Akhundov voor R. Abışov Neftçi
50' Doelpunt Újpest Doelpunt D. Zsótér met assist van O. Nwobodo Újpest 3-0
54' Wissel Neftçi Wissel K. Karikari voor A. Krivotsyuk Neftçi
57' Gele kaart Újpest Gele kaart voor D. Zsótér Újpest
57' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor S. Bralić Neftçi
65' Doelpunt Újpest Doelpunt O. Nwobodo Újpest 4-0
69' Gele kaart Újpest Gele kaart voor A. Diallo Újpest
77' Wissel Neftçi Wissel M. Abassov voor R. Hacıyev Neftçi
81' Wissel Újpest Wissel B. Balázs voor D. Zsótér Újpest
88' Wissel Újpest Wissel B. Cseke voor D. Nagy Újpest
91' Wissel Újpest Wissel P. Tischler voor S. Novothny Újpest
Video hoogtepunten en samenvatting Újpest - Neftçi
Opstellingen Újpest - Neftçi
De opstellingen van Újpest en Neftçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Újpest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Neftçi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.