Nabeschouwing AEK Larnaca - Levski Sofia (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 17:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt AEK Larnaca het donderdag 25 juli 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Levski Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in AEK Arena - George Karapatakis in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Levski Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Levski Sofia (3-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Levski Sofia is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 3-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Z. Milanov van Levski Sofia. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 47e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het A. Giannou die AEK Larnaca op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep AEK Larnaca via een goal van R. Ruiz in de 70e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 75e minuut volgde een derde treffer van AEK Larnaca, waarmee H. Hevel zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor AEK Larnaca een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE AEK Larnaca - Levski Sofia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Levski Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor G. Kargas Levski Sofia
27' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Acoran AEK Larnaca
35' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Z. Milanov Levski Sofia
40' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor S. Ivanov Levski Sofia
47' Tweede gele kaart Levski Sofia Tweede gele kaart voor Z. Milanov Levski Sofia
46' Wissel Levski Sofia Wissel N. Mohammed voor D. Alar Levski Sofia
46' Wissel Levski Sofia Wissel I. Yurukov voor G. Kargas Levski Sofia
63' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor N. Reis Levski Sofia
67' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt A. Giannou met assist van H. Hevel AEK Larnaca 1-0
70' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt R. Ruiz met assist van I. Trickovski AEK Larnaca 2-0
75' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt H. Hevel AEK Larnaca 3-0
76' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor H. Hevel AEK Larnaca
76' Wissel AEK Larnaca Wissel J. L. Assoubre voor H. Hevel AEK Larnaca
78' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor A. Giannou AEK Larnaca
83' Wissel Levski Sofia Wissel Z. Dimitrov voor S. Ivanov Levski Sofia
87' Wissel AEK Larnaca Wissel M. Spoljaric voor I. Trickovski AEK Larnaca
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Levski Sofia
Opstellingen AEK Larnaca - Levski Sofia
De opstellingen van AEK Larnaca en Levski Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levski Sofia zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Larnaca - Levski Sofia

AEK Larnaca en Levski Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AEK Larnaca en Levski Sofia elkaar treffen in de Europa League.