Nabeschouwing AIK - Sheriff (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt AIK het donderdag 15 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Friends Arena in Solna.

Via de AIK - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AIK - Sheriff (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen AIK en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door N. Bahoui, waarmee AIK met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheriff het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk G. Boban die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AIK - Sheriff 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AIK - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Muzek Sheriff
38' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Y. Kendysh Sheriff
44' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Lukic Sheriff
49' Gele kaart AIK Gele kaart voor T. Elyounoussi AIK
59' Wissel AIK Wissel N. Bahoui voor A. Saletros AIK
61' Doelpunt AIK Doelpunt N. Bahoui met assist van H. Goitom AIK 1-0
66' Wissel Sheriff Wissel A. Hordiienko voor M. Palcic Sheriff
80' Wissel Sheriff Wissel B. Balima voor R. Tambe Sheriff
86' Doelpunt Sheriff Doelpunt G. Boban met assist van Cristiano Sheriff 1-1
90' Wissel AIK Wissel P. Dimitriadis voor T. Elyounoussi AIK
90' Wissel Sheriff Wissel J. Jach voor M. Muzek Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting AIK - Sheriff
Opstellingen AIK - Sheriff
De opstellingen van AIK en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AIK gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AIK - Sheriff

AIK en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AIK en Sheriff in de Europa League vond plaats op 8 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor AIK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AIK favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheriff slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.