Nabeschouwing Alashkert - FCSB (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Alashkert het donderdag 25 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nairi in Yerevan.

Via de Alashkert - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - FCSB (0-3)

Het Europa League duel tussen Alashkert en FCSB is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 0-3 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door F. Tanase, waarmee FCSB met 0-1 de leiding nam. FCSB vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Cristea op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van FCSB, waarmee F. Coman zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Harvey, waardoor FCSB een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Alashkert - FCSB 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart FCSB Gele kaart voor L. Cristea FCSB
46' Wissel FCSB Wissel R. Oaida voor I. Hora FCSB
55' Wissel Alashkert Wissel G. Ghadimyan voor N. Tankov Alashkert
60' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Tanase FCSB 0-1
65' Wissel Alashkert Wissel G. Marmentini voor D. Sekulic Alashkert
68' Doelpunt FCSB Doelpunt L. Cristea met assist van F. Coman FCSB 0-2
72' Wissel Alashkert Wissel V. Pogosyan voor U. Nenadovic Alashkert
76' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Grigoryan Alashkert
77' Wissel FCSB Wissel D. Salomao voor D. Man FCSB
82' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Coman met assist van R. Oaida FCSB 0-3
88' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor T. Voskanyan Alashkert
90' Wissel FCSB Wissel O. Perianu voor F. Coman FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - FCSB
Opstellingen Alashkert - FCSB
De opstellingen van Alashkert en FCSB zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en FCSB zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Alashkert - FCSB

Alashkert en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Harvey en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alashkert en FCSB elkaar treffen in de Europa League.