Nabeschouwing Alashkert - Makedonija (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 17:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Alashkert het donderdag 11 juli 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Makedonija. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nairi in Yerevan.

Via de Alashkert - Makedonija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Makedonija (3-1)

Het Europa League duel tussen Alashkert en Makedonija is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Alashkert. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door N. Tankov, waarmee Alashkert met 1-0 de leiding nam. Makedonija kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Jasaroski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette D. Sekulic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Alashkert de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten was het Bianor die de bal in eigen doel werkte, waardoor Alashkert op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Alashkert.

LIVE Alashkert - Makedonija 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Makedonija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Alashkert Doelpunt N. Tankov met assist van G. Marmentini Alashkert 1-0
31' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor H. Ishkhanyan Alashkert
52' Doelpunt Makedonija Doelpunt A. Jasaroski met assist van D. Tanturovski Makedonija 1-1
66' Doelpunt Alashkert Doelpunt D. Sekulic met assist van N. Tankov Alashkert 2-1
69' Wissel Makedonija Wissel E. Licina voor F. Misevski Makedonija
70' Gele kaart Makedonija Gele kaart voor E. Licina Makedonija
71' Wissel Alashkert Wissel Tiago Cameta voor G. Marmentini Alashkert
73' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor D. Sekulic Alashkert
80' Gele kaart Makedonija Gele kaart voor K. Filipovski Makedonija
82' Eigen doelpunt Alashkert Eigen doelpunt Bianor Alashkert 3-1
85' Wissel Alashkert Wissel T. Galvao voor N. Tankov Alashkert
89' Wissel Makedonija Wissel L. Trajkoski voor Padu Makedonija
89' Wissel Alashkert Wissel M. Manasyan voor U. Nenadovic Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - Makedonija
Opstellingen Alashkert - Makedonija
De opstellingen van Alashkert en Makedonija zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Makedonija zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alashkert - Makedonija

Alashkert en Makedonija spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alashkert en Makedonija elkaar treffen in de Europa League.