Nabeschouwing APOEL - Qarabağ (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt APOEL het donderdag 7 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Qarabağ (2-1)

Het Europa League duel tussen APOEL en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 2-1 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Medvedev, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. APOEL kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lucas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette N. Ioannou zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee APOEL de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor APOEL een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE APOEL - Qarabağ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Medvedev met assist van D. Quintana Qarabağ 0-1
16' Wissel Qarabağ Wissel M. Gueye voor D. Quintana Qarabağ
34' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Richard Qarabağ
46' Wissel APOEL Wissel M. Al-Tamari voor Joaozinho APOEL
59' Doelpunt APOEL Doelpunt Lucas met assist van U. Matic APOEL 1-1
60' Wissel APOEL Wissel R. Bezjak voor S. Gentsoglou APOEL
61' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Lucas APOEL
71' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Michel Qarabağ
75' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor L. Hallenius APOEL
76' Wissel Qarabağ Wissel J. Romero voor M. Gueye Qarabağ
83' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor Michel Qarabağ
84' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Begovic Qarabağ
88' Doelpunt APOEL Doelpunt N. Ioannou APOEL 2-1
91' Gele kaart APOEL Gele kaart voor R. Bezjak APOEL
96' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
96' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Sadygov Qarabağ
96' Gele kaart APOEL Gele kaart voor P. Vouros APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Qarabağ
Opstellingen APOEL - Qarabağ
De opstellingen van APOEL en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing APOEL - Qarabağ

APOEL en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Qarabağ in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst APOEL 0
Winst Qarabağ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel APOEL op een 4e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 2e plaats.