Nabeschouwing APOEL - Sevilla (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt APOEL het donderdag 12 december 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Sevilla (1-0)

Het Europa League duel tussen APOEL en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 1-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Sevilla kreeg in de 56e minuut een strafschop toegekend, die door M. Dabbur werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 61 minuten was het V. Savic die APOEL op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor APOEL uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Sevilla
1
0
LIVE APOEL - Sevilla 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sevilla Wissel M. Dabbur voor Chicharito Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor J. Jordan Sevilla
48' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
52' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Rony Lopes Sevilla
52' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Escudero Sevilla
54' Gele kaart APOEL Gele kaart voor N. Ioannou APOEL
56' Penalty gemist Sevilla Penalty gemist M. Dabbur Sevilla
61' Doelpunt APOEL Doelpunt V. Savic met assist van U. Matic APOEL 1-0
63' Gele kaart APOEL Gele kaart voor V. Savic APOEL
68' Wissel Sevilla Wissel Jose Mena voor B. Gil Sevilla
70' Wissel APOEL Wissel T. De Vincenti voor A. Pavlovic APOEL
74' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Alef APOEL
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
79' Wissel APOEL Wissel A. Makris voor A. Jakolis APOEL
91' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor T. De Vincenti APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Sevilla
Opstellingen APOEL - Sevilla

Voorbeschouwing APOEL - Sevilla

APOEL en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Sevilla in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst APOEL 0
Winst Sevilla 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel APOEL op een 2e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 1e plaats.