Nabeschouwing Aris - AEL (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 20:30 uur

Aris - AEL

In de Europa League 2019/2020 neemt Aris het donderdag 25 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AEL.

Via de Aris - AEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aris - AEL (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Aris en AEL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Aris en AEL gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Aris, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Stuart Attwell niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Aris - AEL 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aris - AEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Aris Gele kaart voor G. Fetfatzidis Aris
34' Gele kaart Aris Gele kaart voor M. Basha Aris
34' Gele kaart AEL Gele kaart voor A. Aganovic AEL
36' Gele kaart AEL Gele kaart voor J. Gaztanaga AEL
36' Gele kaart Aris Gele kaart voor B. Ideye Aris
63' Wissel AEL Wissel G. Ghazaryan voor M. Adamovic AEL
65' Wissel Aris Wissel D. Larsson voor G. Fetfatzidis Aris
71' Gele kaart AEL Gele kaart voor C. Wheeler AEL
74' Wissel Aris Wissel Sasha voor M. Basha Aris
79' Wissel AEL Wissel Ivan Carlos voor Dossa Junior AEL
80' Gele kaart AEL Gele kaart voor N. Teixeira AEL
84' Wissel Aris Wissel N. Martinez voor M. Tonso Aris
88' Wissel AEL Wissel A. Avraam voor C. Wheeler AEL
90' Gele kaart AEL Gele kaart voor Vozinha AEL
92' Gele kaart Aris Gele kaart voor D. Sundgren Aris
92' Gele kaart AEL Gele kaart voor G. Ghazaryan AEL
Video hoogtepunten en samenvatting Aris - AEL
Opstellingen Aris - AEL
De opstellingen van Aris en AEL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aris gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AEL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Aris - AEL

Aris en AEL spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Aris en AEL elkaar treffen in de Europa League.