Nabeschouwing Astana - BATE (3-0) || Europa League

Donderdag 22 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Europa League neemt Astana het donderdag 22 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - BATE (3-0)

Het Europa League duel tussen Astana en BATE is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 3-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Tomasov, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Astana vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Logvinenko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Astana vervolgens op 3-0. Het was R. Sigurjonsson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergiy Boyko, waardoor Astana een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Astana - BATE
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
118
141
Gevaarlijke aanvallen
63
76
Corners
3
1
Wissels
2
3
LIVE Astana - BATE 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Astana Gele kaart voor D. Shomko Astana
23' Doelpunt Astana Doelpunt M. Tomasov met assist van R. Sigurjonsson Astana 1-0
26' Gele kaart BATE Gele kaart voor H. Moukam BATE
38' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Rukavina Astana
44' Doelpunt Astana Doelpunt Y. Logvinenko met assist van A. Rukavina Astana 2-0
46' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor N. Mubele Astana
52' Penalty Astana Penalty R. Sigurjonsson Astana 3-0
54' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor H. Moukam BATE
61' Wissel BATE Wissel W. Willumsson voor D. Baga BATE
79' Wissel BATE Wissel A. Saroka voor M. Skavysh BATE
81' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Simovic BATE
82' Wissel Astana Wissel R. Janga voor M. Tomasov Astana
Opstellingen Astana - BATE
De opstellingen van Astana en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Roman Grigorchuk
Formatie 4-3-3
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing Astana - BATE

Astana en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en BATE elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Astana 0
Winst BATE 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Astana - BATE Opstelling Astana Opstelling BATE Live Astana - BATE Live Astana - BATE kijken Astana - BATE kijken Live Astana - BATE stream Astana - BATE Fox Sports Nabeschouwing Astana - BATE Uitslag Astana - BATE Statistieken Astana - BATE Europa League 2019/2020 Astana - BATE wedden Astana - BATE gokken Astana - BATE Unibet