Nabeschouwing Astana - Partizan (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 16:50 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Astana het donderdag 3 oktober 2019 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Partizan (1-2)

Het Europa League duel tussen Astana en Partizan is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 1-2 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door U. Sadiq, waarmee Partizan met 0-1 de leiding nam. Partizan vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Sadiq op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Astana de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Sigurjonsson. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Astana kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mohammed Al Hakim, waardoor Partizan een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Astana - Partizan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Astana Wissel E. Postnikov voor Z. Tomasevic Astana
29' Doelpunt Partizan Doelpunt U. Sadiq met assist van S. Pavlovic Partizan 0-1
46' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor S. Khizhnichenko Astana
66' Wissel Partizan Wissel A. Scekic voor S. Soumah Partizan
73' Doelpunt Partizan Doelpunt U. Sadiq met assist van B. Natcho Partizan 0-2
77' Wissel Partizan Wissel L. Markovic voor Z. Tosic Partizan
79' Wissel Astana Wissel R. Janga voor A. Beysebekov Astana
79' Wissel Partizan Wissel R. Brezancic voor T. Asano Partizan
85' Doelpunt Astana Doelpunt R. Sigurjonsson met assist van R. Murtazayev Astana 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Partizan
Opstellingen Astana - Partizan
De opstellingen van Astana en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Astana - Partizan

Astana en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Al Hakim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en Partizan elkaar treffen in de Europa League.

Winst Astana 0
Winst Partizan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Astana op een 4e positie staat, terwijl we Partizan terugvinden op de 3e plaats.