Nabeschouwing Atromitos - DAC (3-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Atromitos het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen DAC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Peristeriou in Athens.

Via de Atromitos - DAC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atromitos - DAC (3-2)

Het Europa League duel tussen Atromitos en DAC is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 3-2 overwinning voor Atromitos. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Katranis, waarmee Atromitos met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 28e minuut voor dat Atromitos via G. Manousos op 2-0 kwam te staan. In de 54e minuut wist Dunajská Streda de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Ramirez.

Z. Kalmar zette Dunajská Streda even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Mohammed Al Hakim toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Atromitos dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Risvanis de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mohammed Al Hakim en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Atromitos.

LIVE Atromitos - DAC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atromitos - DAC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Atromitos Doelpunt A. Katranis Atromitos 1-0
28' Penalty Atromitos Penalty G. Manousos Atromitos 2-0
44' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor G. Manousos Atromitos
46' Wissel Dunajská Streda Wissel K. Vida voor C. Ronan Dunajská Streda
54' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt E. Ramirez Dunajská Streda 2-1
58' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor K. Kostrna Dunajská Streda
60' Wissel Atromitos Wissel T. Khila voor A. Vellios Atromitos
62' Wissel Dunajská Streda Wissel D. Veselovsky voor M. Oravec Dunajská Streda
70' Wissel Atromitos Wissel Farley voor C. Nsikulu Atromitos
71' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor A. Katranis Atromitos
72' Penalty Dunajská Streda Penalty Z. Kalmar Dunajská Streda 2-2
75' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor D. Kruzliak Dunajská Streda
76' Doelpunt Atromitos Doelpunt S. Risvanis met assist van J. Umbides Atromitos 3-2
76' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Divkovic voor C. Blackman Dunajská Streda
84' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor T. Abdulrahman Dunajská Streda
86' Wissel Atromitos Wissel S. Natsos voor J. Umbides Atromitos
Video hoogtepunten en samenvatting Atromitos - DAC
Opstellingen Atromitos - DAC
De opstellingen van Atromitos en DAC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atromitos gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en DAC zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atromitos - DAC

Atromitos en DAC spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Al Hakim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atromitos en DAC in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atromitos. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atromitos favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl DAC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.