Nabeschouwing AZ - Häcken (0-0) || Europa League

Donderdag 25 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt AZ het donderdag 25 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Häcken. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - Häcken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Häcken (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen AZ en Häcken geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren AZ en Häcken gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergiy Boyko niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - Häcken
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
4
1
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
98
65
Gevaarlijke aanvallen
59
17
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE AZ - Häcken 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Häcken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart AZ Alkmaar Gele kaart voor O. Wijndal AZ Alkmaar
43' Gele kaart Häcken Gele kaart voor E. Ekpolo Häcken
58' Wissel AZ Alkmaar Wissel O. Idrissi voor A. Gudmundsson AZ Alkmaar
59' Wissel AZ Alkmaar Wissel Y. Sugawara voor S. Wuytens AZ Alkmaar
61' Gele kaart Häcken Gele kaart voor A. Yasin Häcken
70' Wissel Häcken Wissel J. Ojala voor D. Irandust Häcken
77' Wissel Häcken Wissel A. Faltsetas voor Paulinho Häcken
77' Wissel AZ Alkmaar Wissel P. Hatzidiakos voor F. Midtsjo AZ Alkmaar
87' Wissel Häcken Wissel A. Andersson voor E. Ekpolo Häcken
Opstellingen AZ - Häcken
De opstellingen van AZ en Häcken zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Häcken zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Arne Slot
Formatie 4-3-3
Coach Andreas Alm
Voorbeschouwing AZ - Häcken

AZ en Häcken spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AZ en Häcken elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst AZ 0
Winst Häcken 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AZ - Häcken Opstelling AZ Opstelling Häcken Live AZ - Häcken Live AZ - Häcken kijken AZ - Häcken kijken Live AZ - Häcken stream AZ - Häcken Fox Sports Nabeschouwing AZ - Häcken Uitslag AZ - Häcken Statistieken AZ - Häcken Europa League 2019/2020 AZ - Häcken wedden AZ - Häcken gokken AZ - Häcken Unibet