Nabeschouwing AZ - Partizan (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt AZ het donderdag 28 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de AZ - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Partizan (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen AZ en Partizan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door T. Asano, waarmee Partizan met 0-1 de leiding nam. Partizan vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Soumah op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut kreeg M. Boadu van AZ voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AZ de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 88e minuut was het AZ dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Druijf. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat F. Druijf van AZ de 2-2 maakte in de 92e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AZ - Partizan 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Partizan Doelpunt T. Asano met assist van B. Natcho Partizan 0-1
27' Doelpunt Partizan Doelpunt S. Soumah met assist van S. Zdjelar Partizan 0-2
38' Gele kaart AZ Gele kaart voor C. Stengs AZ
53' Wissel AZ Wissel F. Druijf voor P. Chatzidiakos AZ
54' Gele kaart AZ Gele kaart voor T. Koopmeiners AZ
54' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Boadu AZ
60' Wissel AZ Wissel Y. Sugawara voor S. Wuytens AZ
69' Wissel Partizan Wissel R. Brezancic voor Z. Tosic Partizan
71' Wissel AZ Wissel J. Clasie voor D. de Wit AZ
75' Wissel Partizan Wissel A. Scekic voor S. Soumah Partizan
77' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Stojkovic Partizan
84' Tweede gele kaart AZ Tweede gele kaart voor M. Boadu AZ
85' Gele kaart AZ Gele kaart voor F. Midtsjo AZ
88' Doelpunt AZ Doelpunt F. Druijf met assist van T. Koopmeiners AZ 1-2
90' Gele kaart Partizan Gele kaart voor B. Natcho Partizan
92' Doelpunt AZ Doelpunt F. Druijf met assist van F. Midtsjo AZ 2-2
92' Wissel Partizan Wissel I. Vujacic voor B. Natcho Partizan
97' Gele kaart Partizan Gele kaart voor R. Brezancic Partizan
98' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Bizot AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Partizan
Opstellingen AZ - Partizan
De opstellingen van AZ en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.