Nabeschouwing B36 - Crusaders (2-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt B36 het donderdag 18 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Tórshavn.

Via de B36 - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing B36 - Crusaders (2-3)

Het Europa League duel tussen B36 en Crusaders is onder leiding van scheidsrechter Milovan Milačić geëindigd in een 2-3 overwinning voor Crusaders. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crusaders kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Forsythe. Crusaders vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Heatley op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist B36 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Samuelsen.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Cieslewicz de 2-2 maakte voor B36. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Crusaders dat in de 68e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat P. Heatley de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Milovan Milačić en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Crusaders.

LIVE B36 - Crusaders 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd B36 - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Crusaders Doelpunt J. Forsythe met assist van P. Lowry Crusaders 0-1
5' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor C. Hegarty Crusaders
28' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Heatley Crusaders 0-2
37' Doelpunt B36 Doelpunt H. Samuelsen B36 1-2
46' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor S. ONeill Crusaders
51' Doelpunt B36 Doelpunt L. Cieslewicz met assist van S. Radosavlevic B36 2-2
62' Wissel B36 Wissel M. Przybylski voor E. Jacobsen B36
65' Wissel Crusaders Wissel R. Hale voor D. Caddell Crusaders
68' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Heatley met assist van R. Hale Crusaders 2-3
71' Wissel B36 Wissel H. Agnarsson voor H. Samuelsen B36
78' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor H. Beverland Crusaders
83' Wissel Crusaders Wissel D. Cushley voor J. Owens Crusaders
83' Wissel B36 Wissel G. Samuelsen voor J. Naes B36
86' Wissel Crusaders Wissel G. Thompson voor J. Forsythe Crusaders
93' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor P. Heatley Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting B36 - Crusaders
Opstellingen B36 - Crusaders
De opstellingen van B36 en Crusaders zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat B36 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crusaders zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.