Nabeschouwing Balzan - Domžale (3-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 18:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Balzan het donderdag 11 juli 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Domžale. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Balzan - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Balzan - Domžale (3-4)

Het Europa League duel tussen Balzan en Domžale is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 3-4 overwinning voor Domžale. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. S. Ibricic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Domžale vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Balzan kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Correa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette U. Ljubomirac zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Balzan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Vuk de 2-2 maakte voor Domžale. Balzan leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 56 minuten op voorsprong na een goal van A. Effiong: 3-2. In de 61e minuut was het G. Sikosek die Domžale weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Domžale aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd M. Podlogar die in de 76e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Matyunin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Domžale.

LIVE Balzan - Domžale 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Balzan - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Balzan Gele kaart voor I. Bozovic Balzan
5' Penalty Domžale Penalty S. Ibricic Domžale 0-1
34' Doelpunt Balzan Doelpunt R. Correa met assist van A. Effiong Balzan 1-1
38' Doelpunt Balzan Doelpunt U. Ljubomirac met assist van A. Effiong Balzan 2-1
44' Gele kaart Domžale Gele kaart voor G. Dobrovoljc Domžale
49' Doelpunt Domžale Doelpunt S. Vuk met assist van T. Mujan Domžale 2-2
56' Doelpunt Balzan Doelpunt A. Effiong Balzan 3-2
61' Doelpunt Domžale Doelpunt G. Sikosek Domžale 3-3
63' Gele kaart Balzan Gele kaart voor S. Dimic Balzan
64' Wissel Domžale Wissel M. Kait voor T. Mujan Domžale
69' Gele kaart Balzan Gele kaart voor S. Bezzina Balzan
69' Wissel Balzan Wissel Faria Machado voor A. Effiong Balzan
71' Gele kaart Domžale Gele kaart voor S. Vuk Domžale
76' Doelpunt Domžale Doelpunt M. Podlogar Domžale 3-4
77' Wissel Domžale Wissel Z. Repas voor M. Podlogar Domžale
82' Wissel Balzan Wissel A. Majdevac voor U. Ljubomirac Balzan
83' Wissel Domžale Wissel D. Kolobaric voor S. Vuk Domžale
86' Wissel Balzan Wissel L. Micallef voor R. Correa Balzan
Video hoogtepunten en samenvatting Balzan - Domžale
Opstellingen Balzan - Domžale
De opstellingen van Balzan en Domžale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Balzan gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Domžale zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.