Nabeschouwing Besiktas - Sporting Braga (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Besiktas het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Arena in İstanbul.

Via de Besiktas - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Sporting Braga (1-2)

Het Europa League duel tussen Besiktas en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door R. Horta, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van U. Nayir, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 74e minuut was de ideale kans voor Beşiktaş om te scoren. A. Ljajic was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 80e minuut was het Sporting Braga dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van W. Eduardo, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Sporting Braga een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Sporting Braga
Goals
1
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
6
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
132
119
Gevaarlijke aanvallen
34
34
Passes
645
464
Overtredingen
8
12
Buitenspel
1
4
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Besiktas - Sporting Braga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sequeira Sporting Braga
30' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Roco Beşiktaş
38' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta Sporting Braga 0-1
56' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Horta Sporting Braga
61' Wissel Beşiktaş Wissel K. Kayra Yilmaz voor O. Ozyakup Beşiktaş
67' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor N. Uysal Beşiktaş
71' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt U. Nayir met assist van C. Erkin Beşiktaş 1-1
73' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor J. Palhinha Sporting Braga
74' Penalty gemist Beşiktaş Penalty gemist A. Ljajic Beşiktaş
75' Wissel Sporting Braga Wissel U. Agbo voor J. Novais Sporting Braga
77' Wissel Sporting Braga Wissel W. Eduardo voor A. Horta Sporting Braga
78' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Esgaio Sporting Braga
80' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt W. Eduardo met assist van W. Galeno Sporting Braga 1-2
83' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fonte voor Paulinho Sporting Braga
84' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Boyd Beşiktaş
84' Wissel Beşiktaş Wissel E. Secgin voor T. Boyd Beşiktaş
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor U. Agbo Sporting Braga
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Sporting Braga
Opstellingen Besiktas - Sporting Braga
De opstellingen van Besiktas en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels Besiktas
# Speler Pos.
97 Utku Yuvakuran K
12 Erdoğan Kaya V
41 Kartal Kayra Yılmaz M
44 Erdem Seçgin M
13 Atiba Hutchinson M
27 Jeremain Lens M
8 Mehmet Umut Nayir A
Voorbeschouwing Besiktas - Sporting Braga

Besiktas en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 23 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Besiktas als Sporting Braga wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 1
Winst Sporting Braga 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 4e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Besiktas - Sporting Braga Opstelling Besiktas Opstelling Sporting Braga Live Besiktas - Sporting Braga Live Besiktas - Sporting Braga kijken Besiktas - Sporting Braga kijken Live Besiktas - Sporting Braga stream Besiktas - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Sporting Braga Uitslag Besiktas - Sporting Braga Statistieken Besiktas - Sporting Braga Europa League 2019/2020 Besiktas - Sporting Braga wedden Besiktas - Sporting Braga gokken Besiktas - Sporting Braga Unibet