Nabeschouwing Bnei Yehuda - Malmo FF (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 19:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Bnei Yehuda het donderdag 29 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in HaMoshava Stadium in Petach-Tikva.

Via de Bnei Yehuda - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bnei Yehuda - Malmo FF (0-1)

Het Europa League duel tussen Bnei Yehuda en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door G. Molins, waarmee Malmö FF met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Malmo FF.

Wedstrijdstatistieken Bnei Yehuda - Malmo FF
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
115
136
Gevaarlijke aanvallen
63
72
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Bnei Yehuda - Malmo FF 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bnei Yehuda - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Malmö FF Doelpunt G. Molins met assist van R. Gall Malmö FF 0-1
21' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor R. Bengtsson Malmö FF
46' Wissel Bnei Yehuda Wissel S. Tambi voor I. Soro Bnei Yehuda
46' Wissel Bnei Yehuda Wissel M. Baltaksa voor A. Pnishi Bnei Yehuda
46' Wissel Malmö FF Wissel F. Beijmo voor R. Bengtsson Malmö FF
62' Wissel Malmö FF Wissel F. Bachirou voor O. Lewicki Malmö FF
63' Wissel Bnei Yehuda Wissel A. Zenati voor D. Jan Bnei Yehuda
70' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor A. Christiansen Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Bnei Yehuda - Malmo FF
Opstellingen Bnei Yehuda - Malmo FF
De opstellingen van Bnei Yehuda en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bnei Yehuda gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Yosef Abukasis
Basiselftal Bnei Yehuda
# Speler Pos.
1 Emilijus Zubas K
77 Shemor Tza'adon V
3 Dan Mori V
5 Daniel Felscher V
24 Alban Pnishi V
6 V
8 M
19 Ismaila Wafougossani Soro M
15 Matan Ariel Lazmi M
16 Avishay Cohen A
9 A
Wissels Bnei Yehuda
# Speler Pos.
40 Wissel
55 K
20 Matan Baltaksa V
2 Dor Elo V
21 Tamabi Sages M
18 Eitan Velblum M
10 Amit Zaneti A
Formatie 4-4-2
Coach Uwe Rösler
Voorbeschouwing Bnei Yehuda - Malmo FF

Bnei Yehuda en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bnei Yehuda en Malmo FF in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Malmo FF favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bnei Yehuda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bnei Yehuda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bnei Yehuda 0
Winst Malmo FF 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Bnei Yehuda - Malmo FF Opstelling Bnei Yehuda Opstelling Malmo FF Live Bnei Yehuda - Malmo FF Live Bnei Yehuda - Malmo FF kijken Bnei Yehuda - Malmo FF kijken Live Bnei Yehuda - Malmo FF stream Bnei Yehuda - Malmo FF Fox Sports Nabeschouwing Bnei Yehuda - Malmo FF Uitslag Bnei Yehuda - Malmo FF Statistieken Bnei Yehuda - Malmo FF Europa League 2019/2020 Bnei Yehuda - Malmo FF wedden Bnei Yehuda - Malmo FF gokken Bnei Yehuda - Malmo FF Unibet