Nabeschouwing Brondby - Inter Turku (4-1) || Europa League

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Brondby het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Inter Turku. De wedstrijd wordt gespeeld in Brøndby Stadium in Brøndby.

Via de Brondby - Inter Turku live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Inter Turku (4-1)

Het Europa League duel tussen Brondby en Inter Turku is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Brondby. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brøndby kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Wilczek. Inter Turku kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Furuholm, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette K. Wilczek zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brøndby de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Brøndby vergroot nadat S. Tibbling de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist K. Fisker namens Brøndby de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kristoffer Karlsson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Brondby.

Wedstrijdstatistieken Brondby - Inter Turku
Goals
4
1
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
164
91
Gevaarlijke aanvallen
103
42
Corners
8
4
Wissels
3
2
LIVE Brondby - Inter Turku 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Inter Turku teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Brøndby Doelpunt K. Wilczek met assist van L. Vigen Brøndby 1-0
20' Doelpunt Inter Turku Doelpunt T. Furuholm met assist van N. Markkula Inter Turku 1-1
64' Wissel Brøndby Wissel K. Fisker voor L. Vigen Brøndby
67' Doelpunt Brøndby Doelpunt K. Wilczek met assist van K. Fisker Brøndby 2-1
71' Doelpunt Brøndby Doelpunt S. Tibbling met assist van A. Jung Brøndby 3-1
74' Wissel Inter Turku Wissel M. Kuningas voor M. Ojala Inter Turku
78' Doelpunt Brøndby Doelpunt K. Fisker met assist van D. Kaiser Brøndby 4-1
81' Wissel Inter Turku Wissel E. Mastokangas voor A. Paananen Inter Turku
83' Wissel Brøndby Wissel J. Lindstrom voor S. Tibbling Brøndby
91' Wissel Brøndby Wissel T. B. Borkeeiet voor D. Kaiser Brøndby
Opstellingen Brondby - Inter Turku
De opstellingen van Brondby en Inter Turku zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brondby gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Turku zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Martin Retov
Formatie 3-5-2
Coach Jose Riveiro
Wissels Inter Turku
# Speler Pos.
13 Aati Marttinen K
22 Arttu Hoskonen V
6 Daniel Kamy Ntankeu Yves V
21 Niilo Mäenpää M
14 Elias Mastokangas M
25 Mikko Kuningas M
11 Albion Ademi A
Voorbeschouwing Brondby - Inter Turku

Brondby en Inter Turku spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristoffer Karlsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brondby en Inter Turku elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Brondby 0
Winst Inter Turku 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Brondby - Inter Turku Opstelling Brondby Opstelling Inter Turku Live Brondby - Inter Turku Live Brondby - Inter Turku kijken Brondby - Inter Turku kijken Live Brondby - Inter Turku stream Brondby - Inter Turku Fox Sports Nabeschouwing Brondby - Inter Turku Uitslag Brondby - Inter Turku Statistieken Brondby - Inter Turku Europa League 2019/2020 Brondby - Inter Turku wedden Brondby - Inter Turku gokken Brondby - Inter Turku Unibet