Nabeschouwing Celtic - Lazio (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Celtic het donderdag 24 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Lazio (2-1)

Het Europa League duel tussen Celtic en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Lazzari, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Celtic kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Christie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette C. Jullien zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celtic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Bebek, waardoor Celtic een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Celtic - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Lazzari met assist van J. Correa Lazio 0-1
62' Gele kaart Celtic Gele kaart voor M. Elyounoussi Celtic
66' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor M. Elyounoussi Celtic
67' Doelpunt Celtic Doelpunt R. Christie met assist van O. Edouard Celtic 1-1
68' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor Jony Lazio
73' Wissel Lazio Wissel C. Immobile voor J. Correa Lazio
76' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Bastos Lazio
77' Gele kaart Celtic Gele kaart voor C. Jullien Celtic
83' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor H. Abd Elhamed Celtic
85' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor F. Caicedo Lazio
85' Wissel Celtic Wissel J. Hayes voor B. Bolingoli-Mbombo Celtic
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
89' Doelpunt Celtic Doelpunt C. Jullien met assist van R. Christie Celtic 2-1
94' Gele kaart Celtic Gele kaart voor K. Ajer Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Lazio
Opstellingen Celtic - Lazio
De opstellingen van Celtic en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.