Nabeschouwing CFR Cluj - Lazio (2-1) || Europa League

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt CFR Cluj het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Constantin Radulescu in Cluj-Napoca.

Via de CFR Cluj - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Lazio (2-1)

Het Europa League duel tussen CFR Cluj en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 2-1 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Bastos, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Deac in de 41e minuut zorgde er even later voor dat CFR Cluj weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 75e minuut zette B. Omrani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee CFR Cluj de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor CFR Cluj een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Lazio
Goals
2
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
94
130
Gevaarlijke aanvallen
39
58
Passes
288
574
Overtredingen
20
17
Buitenspel
3
1
Corners
2
3
Wissels
3
3
LIVE CFR Cluj - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Lazio Doelpunt Bastos met assist van Jony Lazio 0-1
41' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
41' Penalty CFR Cluj Penalty C. Deac CFR Cluj 1-1
46' Wissel CFR Cluj Wissel B. Omrani voor L. Traore CFR Cluj
67' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor V. Berisha Lazio
70' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
75' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt B. Omrani CFR Cluj 2-1
80' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor Jony Lazio
80' Wissel Lazio Wissel B. Adekanye voor Bastos Lazio
83' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinkovic-Savic Lazio
83' Wissel CFR Cluj Wissel E. Culio voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
85' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor G. Arlauskis CFR Cluj
90' Wissel CFR Cluj Wissel C. Golofca voor C. Deac CFR Cluj
92' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Cestor CFR Cluj
Opstellingen CFR Cluj - Lazio
De opstellingen van CFR Cluj en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing CFR Cluj - Lazio

CFR Cluj en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat CFR Cluj en Lazio elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst CFR Cluj 0
Winst Lazio 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
CFR Cluj - Lazio Opstelling CFR Cluj Opstelling Lazio Live CFR Cluj - Lazio Live CFR Cluj - Lazio kijken CFR Cluj - Lazio kijken Live CFR Cluj - Lazio stream CFR Cluj - Lazio Fox Sports Nabeschouwing CFR Cluj - Lazio Uitslag CFR Cluj - Lazio Statistieken CFR Cluj - Lazio Europa League 2019/2020 CFR Cluj - Lazio wedden CFR Cluj - Lazio gokken CFR Cluj - Lazio Unibet