Nabeschouwing Crusaders - Wolverhampton Wanderers (1-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Crusaders het donderdag 1 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Seaview in Belfast.

Via de Crusaders - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crusaders - Wolverhampton Wanderers (1-4)

Het Europa League duel tussen Crusaders en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Nejc Kajtazović geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Bennett zette Crusaders op een 1-0 voorsprong in de 13e minuut van de wedstrijd. Wolverhampton Wanderers kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Jimenez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette R. Bennett zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Wolverhampton Wanderers vergroot nadat R. Jimenez de 1-3 wist te scoren. In de 77e werkte J. Forsythe de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nejc Kajtazović en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Crusaders - Wolverhampton Wanderers 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crusaders - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Eigen doelpunt Crusaders Eigen doelpunt R. Bennett J. Forsythe Crusaders 1-0
15' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van D. Jota Wolverhampton Wanderers 1-1
38' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Bennett met assist van J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-2
45' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-3
55' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor B. Burns Crusaders
55' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
55' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
67' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Saiss voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
77' Eigen doelpunt Wolverhampton Wanderers Eigen doelpunt J. Forsythe Wolverhampton Wanderers 1-4
78' Wissel Crusaders Wissel D. Caddell voor R. Clarke Crusaders
79' Wissel Crusaders Wissel D. Cushley voor J. Owens Crusaders
83' Wissel Crusaders Wissel G. Thompson voor R. Hale Crusaders
91' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting Crusaders - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Crusaders - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Crusaders en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crusaders gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.