Nabeschouwing CSKA Moskva - Espanyol (0-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het donderdag 3 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Espanyol (0-2)

Het Europa League duel tussen CSKA Moskva en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Wu Lei, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Espanyol opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het V. Campuzano die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Espanyol.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Espanyol.

LIVE CSKA Moskva - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Espanyol Wissel V. Campuzano voor J. Calleri Espanyol
37' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gogoua voor I. Diveev CSKA Moskva
64' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei met assist van M. Vargas Espanyol 0-1
66' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor E. Granero Espanyol
67' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Oblyakov voor K. Kuchaev CSKA Moskva
70' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Wu Lei Espanyol
76' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor Wu Lei Espanyol
77' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor I. Akhmetov CSKA Moskva
87' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
90' Wissel Espanyol Wissel P. Lozano voor E. Granero Espanyol
92' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Bistrovic CSKA Moskva
95' Doelpunt Espanyol Doelpunt V. Campuzano Espanyol 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Espanyol
Opstellingen CSKA Moskva - Espanyol
De opstellingen van CSKA Moskva en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.