Nabeschouwing Debrecen - Kukësi (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Debrecen het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kukësi. De wedstrijd wordt gespeeld in Nagyerdei Stadion in Debrecen.

Via de Debrecen - Kukësi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - Kukësi (3-0)

Het Europa League duel tussen Debrecen en Kukësi is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Debrecen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door H. Garba, waarmee Debrecen met 1-0 de leiding nam. Debrecen vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Varga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Debrecen, waarmee K. Varga zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastian Gishamer, waardoor Debrecen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Debrecen - Kukësi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - Kukësi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor A. Cuculi Kukësi
52' Wissel Debrecen Wissel H. Garba voor T. Takacs Debrecen
54' Doelpunt Debrecen Doelpunt H. Garba met assist van K. Varga Debrecen 1-0
54' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor S. Frasheri Kukësi
67' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor V. Limaj Kukësi
71' Wissel Kukësi Wissel A. Cyrbja voor V. Ethemi Kukësi
73' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor B. Musolli Kukësi
76' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor O. Teqja Kukësi
76' Wissel Kukësi Wissel E. Musta voor E. Rroca Kukësi
77' Doelpunt Debrecen Doelpunt K. Varga met assist van N. Trujic Debrecen 2-0
83' Doelpunt Debrecen Doelpunt K. Varga met assist van M. Szecsi Debrecen 3-0
88' Wissel Debrecen Wissel R. Csosz voor N. Trujic Debrecen
89' Wissel Debrecen Wissel A. Kinyik voor E. Kusnyir Debrecen
91' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor T. Kitanovski Kukësi
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - Kukësi
Opstellingen Debrecen - Kukësi
De opstellingen van Debrecen en Kukësi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Debrecen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kukësi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.