Nabeschouwing Domžale - Malmo FF (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Domžale het donderdag 25 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Športni Park in Domžale.

Via de Domžale - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Domžale - Malmo FF (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Domžale en Malmo FF geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Nicholson, waarmee Domžale met 1-0 de leiding nam. Malmö FF kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Bengtsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette A. Gnezda Cerin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Domžale de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Antonsson de 2-2 maakte voor Malmö FF.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Domžale - Malmo FF 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Domžale - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Domžale Doelpunt S. Nicholson met assist van S. Ibricic Domžale 1-0
38' Wissel Domžale Wissel M. Podlogar voor S. Vuk Domžale
42' Doelpunt Malmö FF Doelpunt R. Bengtsson met assist van B. Safari Malmö FF 1-1
48' Doelpunt Domžale Doelpunt A. Gnezda Cerin met assist van S. Nicholson Domžale 2-1
52' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Antonsson met assist van O. Lewicki Malmö FF 2-2
68' Wissel Malmö FF Wissel J. Knudsen voor S. Rieks Malmö FF
77' Wissel Malmö FF Wissel G. Molins voor M. Antonsson Malmö FF
80' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor L. Nielsen Malmö FF
83' Gele kaart Domžale Gele kaart voor G. Dobrovoljc Domžale
90' Wissel Domžale Wissel S. Karic voor T. Mujan Domžale
92' Wissel Domžale Wissel B. Ilic voor S. Ibricic Domžale
Video hoogtepunten en samenvatting Domžale - Malmo FF
Opstellingen Domžale - Malmo FF
De opstellingen van Domžale en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Domžale gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.