Nabeschouwing Dynamo Kiev - Malmo FF (1-0) || Europa League

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Dynamo Kiev het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Malmo FF (1-0)

Het Europa League duel tussen Dynamo Kiev en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door V. Buyalskyy, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Dynamo Kiev dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksandar Stavrev, waardoor Dynamo Kiev de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Malmo FF
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
152
70
Gevaarlijke aanvallen
46
29
Passes
546
330
Overtredingen
15
14
Buitenspel
4
2
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE Dynamo Kiev - Malmo FF 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor B. Verbic Dynamo Kyiv
57' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor F. Beijmo Malmö FF
64' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Christiansen Malmö FF
73' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor A. Christiansen Malmö FF
73' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Besiedin voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
84' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Buyalskyy met assist van V. Shepelev Dynamo Kyiv 1-0
86' Wissel Malmö FF Wissel R. Gall voor A. Traustason Malmö FF
91' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
Opstellingen Dynamo Kiev - Malmo FF
De opstellingen van Dynamo Kiev en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Oleksiy Mykhaylychenko
Formatie 3-5-2
Coach Uwe Rösler
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Malmo FF

Dynamo Kiev en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Malmo FF elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Malmo FF 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dynamo Kiev - Malmo FF Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Malmo FF Live Dynamo Kiev - Malmo FF Live Dynamo Kiev - Malmo FF kijken Dynamo Kiev - Malmo FF kijken Live Dynamo Kiev - Malmo FF stream Dynamo Kiev - Malmo FF Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Malmo FF Uitslag Dynamo Kiev - Malmo FF Statistieken Dynamo Kiev - Malmo FF Europa League 2019/2020 Dynamo Kiev - Malmo FF wedden Dynamo Kiev - Malmo FF gokken Dynamo Kiev - Malmo FF Unibet