Nabeschouwing Engordany - Dinamo Tbilisi (0-1) || Europa League

Donderdag 18 juli 2019 - 19:30 uur

In de Europa League neemt Engordany het donderdag 18 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella (Andorra la Vella) in Andorra la Vella.

Via de Engordany - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engordany - Dinamo Tbilisi (0-1)

Het Europa League duel tussen Engordany en Dinamo Tbilisi is onder leiding van scheidsrechter Balazs Berke geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Tbilisi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door A. Medioub, waarmee Dinamo Tbilisi met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Balazs Berke, waardoor Dinamo Tbilisi de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Engordany - Dinamo Tbilisi
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
86
96
Gevaarlijke aanvallen
48
50
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Engordany - Dinamo Tbilisi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engordany - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Kavtaradze voor A. Shulaia Dinamo Tbilisi
59' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Ninua voor M. Shyshka Dinamo Tbilisi
69' Gele kaart Engordany Gele kaart voor M. Spano Engordany
71' Gele kaart Engordany Gele kaart voor M. Ferre Engordany
72' Wissel Engordany Wissel M. Laborda voor M. Lafont Engordany
73' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Kukhianidze voor G. Zaria Dinamo Tbilisi
81' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt A. Medioub Dinamo Tbilisi 0-1
87' Wissel Engordany Wissel E. Peppe voor S. Gomez Engordany
88' Wissel Engordany Wissel S. Varela voor R. Brito Engordany
Opstellingen Engordany - Dinamo Tbilisi
De opstellingen van Engordany en Dinamo Tbilisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engordany gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Tbilisi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Félix Vicente Miranda
Wissels Dinamo Tbilisi
# Speler Pos.
12 Sergiy Litovchenko K
32 Nika Ninua V
24 Nodar Iashvili V
15 Giorgi Papava M
8 Giorgi Kukhianidze M
38 Nodar Kavtaradze M
26 Giorgi Abuashvili M
Voorbeschouwing Engordany - Dinamo Tbilisi

Engordany en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Balazs Berke en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Engordany en Dinamo Tbilisi elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Engordany 0
Winst Dinamo Tbilisi 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Engordany - Dinamo Tbilisi Opstelling Engordany Opstelling Dinamo Tbilisi Live Engordany - Dinamo Tbilisi Live Engordany - Dinamo Tbilisi kijken Engordany - Dinamo Tbilisi kijken Live Engordany - Dinamo Tbilisi stream Engordany - Dinamo Tbilisi Fox Sports Nabeschouwing Engordany - Dinamo Tbilisi Uitslag Engordany - Dinamo Tbilisi Statistieken Engordany - Dinamo Tbilisi Europa League 2019/2020 Engordany - Dinamo Tbilisi wedden Engordany - Dinamo Tbilisi gokken Engordany - Dinamo Tbilisi Unibet