Nabeschouwing Esbjerg - Shakhtyor (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Esbjerg het donderdag 1 augustus 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtyor. De wedstrijd wordt gespeeld in Blue Water Arena in Esbjerg.

Via de Esbjerg - Shakhtyor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Esbjerg - Shakhtyor (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Esbjerg en Shakhtyor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Szoke van Shakhtyor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 89e minuut het veld moest verlaten. Het was Esbjerg dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Esbjerg, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Duje Strukan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Esbjerg - Shakhtyor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Esbjerg - Shakhtyor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor J. Kauko Esbjerg
12' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor J. Szoke Shakhtyor
22' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor N. Rojkjaer Esbjerg
43' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor S. Balanovich Shakhtyor
54' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor A. Petre Esbjerg
56' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor P. Soiri Esbjerg
62' Wissel Esbjerg Wissel Y. Yakovenko voor N. Rojkjaer Esbjerg
62' Wissel Esbjerg Wissel M. Brink voor R. Austin Esbjerg
72' Wissel Esbjerg Wissel M. Kristensen voor P. Soiri Esbjerg
77' Wissel Shakhtyor Wissel M. Tatarkov voor I. Burko Shakhtyor
83' Wissel Shakhtyor Wissel N. Yanush voor S. Balanovich Shakhtyor
85' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor E. Bakaj Shakhtyor
87' Wissel Shakhtyor Wissel V. Khvashchinskiy voor E. Bakaj Shakhtyor
89' Tweede gele kaart Shakhtyor Tweede gele kaart voor J. Szoke Shakhtyor
93' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor N. Yanush Shakhtyor
96' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor Y. Yakovenko Esbjerg
Video hoogtepunten en samenvatting Esbjerg - Shakhtyor
Opstellingen Esbjerg - Shakhtyor
De opstellingen van Esbjerg en Shakhtyor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Esbjerg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shakhtyor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Formatie 5-4-1
Coach Sergey Tashuev
Voorbeschouwing Esbjerg - Shakhtyor

Esbjerg en Shakhtyor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Duje Strukan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Esbjerg en Shakhtyor in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtyor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Shakhtyor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Esbjerg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Esbjerg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.