Nabeschouwing Espanyol - Stjarnan (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Espanyol het donderdag 25 juli 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Stjarnan. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Stjarnan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Stjarnan (4-0)

Het Europa League duel tussen Espanyol en Stjarnan is onder leiding van scheidsrechter Alain Durieux geëindigd in een 4-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door F. Ferreyra, waarmee Espanyol met 1-0 de leiding nam. Espanyol vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Ferreyra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Espanyol, waarmee B. Iglesias zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Espanyol in de 68e minuut, nadat B. Iglesias de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Espanyol.

LIVE Espanyol - Stjarnan 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Stjarnan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Stjarnan Wissel G. Baldvinsson voor G. Hafsteinsson Stjarnan
49' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Ferreyra met assist van A. Giner Pedrosa Espanyol 1-0
54' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor E. Granero Espanyol
54' Wissel Espanyol Wissel M. Roca voor V. Sanchez Espanyol
57' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Ferreyra met assist van B. Iglesias Espanyol 2-0
60' Doelpunt Espanyol Doelpunt B. Iglesias met assist van J. Lopez Espanyol 3-0
64' Wissel Stjarnan Wissel T. Runarsson voor D. Laxdal Stjarnan
68' Doelpunt Espanyol Doelpunt B. Iglesias met assist van F. Ferreyra Espanyol 4-0
74' Wissel Espanyol Wissel D. Vila voor A. Giner Pedrosa Espanyol
81' Wissel Stjarnan Wissel S. Fodilsson voor A. Hauksson Stjarnan
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Stjarnan
Opstellingen Espanyol - Stjarnan
De opstellingen van Espanyol en Stjarnan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Stjarnan zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Stjarnan

Espanyol en Stjarnan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alain Durieux en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Stjarnan elkaar treffen in de Europa League.