Nabeschouwing Espanyol - Zorya (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 22 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Espanyol het donderdag 22 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zorya. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Zorya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Zorya (3-1)

Het Europa League duel tussen Espanyol en Zorya is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door V. Kochergin, waarmee Zorya met 0-1 de leiding nam. Espanyol kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Ferreyra, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 76e minuut was de ideale kans voor Espanyol om te scoren. E. Granero was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 79e minuut was het Espanyol dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Lopez. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Espanyol vergroot nadat M. Vargas de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Espanyol.

LIVE Espanyol - Zorya 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Zorya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Espanyol Wissel M. Roca voor A. Iturraspe Espanyol
21' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Ferreyra Espanyol
24' Gele kaart Zorya Gele kaart voor H. J. Abu Zorya
38' Doelpunt Zorya Doelpunt V. Kochergin met assist van V. Kabaev Zorya 0-1
49' Gele kaart Zorya Gele kaart voor A. Gromov Zorya
46' Wissel Espanyol Wissel V. Sanchez voor D. Vila Espanyol
58' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Ferreyra met assist van J. Puado Espanyol 1-1
63' Wissel Zorya Wissel V. Yurchenko voor M. Lunyov Zorya
71' Wissel Espanyol Wissel M. Vargas voor J. Puado Espanyol
76' Penalty gemist Espanyol Penalty gemist E. Granero Espanyol
79' Doelpunt Espanyol Doelpunt J. Lopez met assist van S. Darder Espanyol 2-1
80' Wissel Zorya Wissel M. Bily voor H. J. Abu Zorya
81' Doelpunt Espanyol Doelpunt M. Vargas met assist van Wu Lei Espanyol 3-1
91' Wissel Zorya Wissel L. Arveladze voor D. Ivanisenia Zorya
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Zorya
Opstellingen Espanyol - Zorya
De opstellingen van Espanyol en Zorya zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zorya zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Viktor Skripnik
Voorbeschouwing Espanyol - Zorya

Espanyol en Zorya spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Zorya elkaar treffen in de Europa League.