Nabeschouwing FCSB - Alashkert (2-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 20:30 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt FCSB het donderdag 1 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Marin Anastasovici in Giurgiu.

Via de FCSB - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Alashkert (2-3)

Het Europa League duel tussen FCSB en Alashkert is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 2-3 overwinning voor Alashkert. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. F. Tanase maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FCSB vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Alashkert kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Marmentini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut moest FCSB verder met een man minder nadat M. Balasa een rode kaart had gekregen.

G. Marmentini zette Alashkert even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Peter Kralovic toegekende penalty wist te benutten. Na 45 minuten werd de voorsprong voor Alashkert vergroot nadat T. Galvao de 1-3 wist te scoren. FCSB verkleinde in de 59e minuut de achterstand doordat F. Coman de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden. In de 63e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het G. Marmentini van Alashkert die voortijdig moest vertrekken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Kralovic en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Alashkert.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Alashkert
Goals
2
3
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
92
112
Gevaarlijke aanvallen
46
67
Overtredingen
9
8
Buitenspel
0
4
Corners
1
5
Wissels
4
3
LIVE FCSB - Alashkert 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Penalty FCSB Penalty F. Tanase FCSB 1-0
23' Doelpunt Alashkert Doelpunt G. Marmentini Alashkert 1-1
24' Wissel FCSB Wissel F. Coman voor T. Moutinho FCSB
27' Rode kaart FCSB Rode kaart voor M. Balasa FCSB
28' Penalty Alashkert Penalty G. Marmentini Alashkert 1-2
30' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor H. Ishkhanyan Alashkert
45' Doelpunt Alashkert Doelpunt T. Galvao met assist van G. Marmentini Alashkert 1-3
47' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor V. Hayrapetyan Alashkert
46' Wissel FCSB Wissel D. Salomao voor A. Stan FCSB
57' Gele kaart FCSB Gele kaart voor R. Oaida FCSB
59' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Coman met assist van I. Vina FCSB 2-3
63' Rode kaart Alashkert Rode kaart voor G. Marmentini Alashkert
68' Gele kaart FCSB Gele kaart voor I. Cristea FCSB
68' Wissel Alashkert Wissel N. Tankov voor T. Galvao Alashkert
68' Wissel Alashkert Wissel S. Shahinyan voor V. Hayrapetyan Alashkert
75' Wissel Alashkert Wissel G. Ghadimyan voor U. Nenadovic Alashkert
82' Wissel FCSB Wissel B. Planic voor F. Tanase FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Alashkert
Opstellingen FCSB - Alashkert
De opstellingen van FCSB en Alashkert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alashkert zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FCSB - Alashkert

FCSB en Alashkert spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kralovic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Alashkert in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor FCSB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FCSB favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alashkert slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FCSB 1
Winst Alashkert 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FCSB - Alashkert Opstelling FCSB Opstelling Alashkert Live FCSB - Alashkert Live FCSB - Alashkert kijken FCSB - Alashkert kijken Live FCSB - Alashkert stream FCSB - Alashkert Fox Sports Nabeschouwing FCSB - Alashkert Uitslag FCSB - Alashkert Statistieken FCSB - Alashkert Europa League 2019/2020 FCSB - Alashkert wedden FCSB - Alashkert gokken FCSB - Alashkert Unibet