Nabeschouwing FCSB - Milsami (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt FCSB het donderdag 11 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milsami. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Marin Anastasovici in Giurgiu.

Via de FCSB - Milsami live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Milsami (2-0)

Het Europa League duel tussen FCSB en Milsami is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Hagenes geëindigd in een 2-0 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. Tanase, waarmee FCSB met 1-0 de leiding nam. FCSB vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Tanase op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut kreeg L. Filip van FCSB voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FCSB de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FCSB.

LIVE FCSB - Milsami 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Milsami teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Tanase FCSB 1-0
33' Gele kaart Milsami Gele kaart voor S. Platica Milsami
56' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Tanase met assist van D. Man FCSB 2-0
58' Gele kaart Milsami Gele kaart voor A. Craciun Milsami
60' Wissel Milsami Wissel V. Zagaevschii voor S. Nazar Milsami
62' Wissel FCSB Wissel L. Filip voor R. Oaida FCSB
64' Gele kaart FCSB Gele kaart voor L. Filip FCSB
69' Gele kaart Milsami Gele kaart voor V. Jardan Milsami
72' Tweede gele kaart FCSB Tweede gele kaart voor L. Filip FCSB
79' Wissel FCSB Wissel O. Popescu voor D. Man FCSB
84' Wissel Milsami Wissel M. Antoniuc voor V. Stina Milsami
95' Wissel FCSB Wissel C. Dumitru voor F. Coman FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Milsami
Opstellingen FCSB - Milsami
De opstellingen van FCSB en Milsami zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milsami zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.