Nabeschouwing Getafe - Basel (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Getafe het donderdag 24 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Basel (0-1)

Het Europa League duel tussen Getafe en Basel is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door F. Frei, waarmee Basel met 0-1 de leiding nam. In de 74e minuut kreeg K. Bua van Basel voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Basel de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Basel.

LIVE Getafe - Basel 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Getafe Wissel L. Cabrera voor B. Gonzalez Getafe
18' Doelpunt Basel Doelpunt F. Frei met assist van R. Petretta Basel 0-1
29' Gele kaart Basel Gele kaart voor E. Comert Basel
35' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
39' Gele kaart Basel Gele kaart voor T. Xhaka Basel
48' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Kenedy Getafe
51' Gele kaart Basel Gele kaart voor L. Zuffi Basel
54' Gele kaart Basel Gele kaart voor K. Bua Basel
55' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Portillo Getafe
56' Gele kaart Basel Gele kaart voor O. Alderete Basel
57' Wissel Getafe Wissel Jason voor F. Portillo Getafe
60' Gele kaart Basel Gele kaart voor D. Nikolic Basel
65' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Frei Basel
69' Wissel Basel Wissel Arthur voor K. Ademi Basel
70' Wissel Getafe Wissel Cucu voor J. Molina Getafe
74' Tweede gele kaart Basel Tweede gele kaart voor K. Bua Basel
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Angel Getafe
92' Wissel Basel Wissel A. Pululu voor V. Stocker Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Basel
Opstellingen Getafe - Basel
De opstellingen van Getafe en Basel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Basel zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Basel

Getafe en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Basel elkaar treffen in de Europa League.

Winst Getafe 0
Winst Basel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 1e positie staat, terwijl we Basel terugvinden op de 2e plaats.