Nabeschouwing Getafe - Krasnodar (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Getafe het donderdag 12 december 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Krasnodar (3-0)

Het Europa League duel tussen Getafe en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 3-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door L. Cabrera, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Getafe vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Molina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Kenedy van Getafe die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

In de 89e minuut moest Krasnodar verder met een man minder, nadat A. Martynovich een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Getafe een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Krasnodar
3
0
LIVE Getafe - Krasnodar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
26' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
26' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
43' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
62' Wissel Krasnodar Wissel Y. Namli voor M. Suleymanov Krasnodar
68' Wissel Getafe Wissel Kenedy voor Jason Getafe
68' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor I. Ignatjev Krasnodar
73' Wissel Getafe Wissel J. Molina voor Angel Getafe
74' Wissel Krasnodar Wissel D. Skopintsev voor C. Ramirez Krasnodar
76' Doelpunt Getafe Doelpunt L. Cabrera met assist van J. Mata Getafe 1-0
78' Doelpunt Getafe Doelpunt J. Molina met assist van A. Nyom Getafe 2-0
82' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor M. Arambarri Getafe
86' Doelpunt Getafe Doelpunt Kenedy met assist van D. Timor Getafe 3-0
89' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Krasnodar
Opstellingen Getafe - Krasnodar

Voorbeschouwing Getafe - Krasnodar

Getafe en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Krasnodar in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 1
Winst Krasnodar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 2e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 3e plaats.