Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 29 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord (0-3)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Gediminas Mažeika geëindigd in een 0-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor H. Maman in de 41e minuut, waardoor Hapoel Be'er Sheva met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het O. Kokcu die Feyenoord op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Feyenoord via een goal van S. Berghuis in de 52e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 61e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee W. Burger zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Feyenoord kreeg een penalty toegewezen in de 81e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond N. Bannis die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 0-3 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gediminas Mažeika, waardoor Feyenoord een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Rode kaart Hapoel Be'er Sheva Rode kaart voor H. Maman Hapoel Be'er Sheva
45' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
47' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel D. Keltjens voor S. Goldberg Hapoel Be'er Sheva
46' Doelpunt Feyenoord Doelpunt O. Kokcu met assist van R. Karsdorp Feyenoord 0-1
50' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor M. Vitor Hapoel Be'er Sheva
52' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Berghuis Feyenoord 0-2
59' Wissel Feyenoord Wissel W. Burger voor O. Kokcu Feyenoord
61' Doelpunt Feyenoord Doelpunt W. Burger met assist van S. Larsson Feyenoord 0-3
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel E. Shamir voor B. Sahar Hapoel Be'er Sheva
70' Wissel Feyenoord Wissel N. Bannis voor L. Fer Feyenoord
77' Wissel Feyenoord Wissel T. Malacia voor R. Haps Feyenoord
80' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor N. Sabag Hapoel Be'er Sheva
81' Penalty gemist Feyenoord Penalty gemist N. Bannis Feyenoord
81' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor R. Safouri Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Feyenoord
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.