Nabeschouwing Haugesund - PSV (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Haugesund het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Haugesund Stadion in Haugesund.

Via de Haugesund - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Haugesund - PSV (0-1)

Het Europa League duel tussen Haugesund en PSV is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 0-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. S. Bergwijn maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee PSV vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van PSV.

LIVE Haugesund - PSV 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Haugesund - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
23' Gele kaart Haugesund Gele kaart voor D. Bergqvist Haugesund
24' Penalty PSV Penalty S. Bergwijn PSV 0-1
35' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Malen PSV
57' Wissel Haugesund Wissel I. Kone voor S. L. Ibrahim Haugesund
58' Wissel PSV Wissel H. Lozano voor Bruma PSV
59' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor G. Pereiro PSV
69' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Lozano PSV
70' Wissel Haugesund Wissel C. Grindheim voor K. Krygard Haugesund
74' Wissel Haugesund Wissel J. Nilsen voor B. Leite Haugesund
88' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor E. Gutierrez PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Haugesund - PSV
Opstellingen Haugesund - PSV
De opstellingen van Haugesund en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Haugesund gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Haugesund - PSV

Haugesund en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Haugesund en PSV elkaar treffen in de Europa League.