Nabeschouwing Inter Turku - Brondby (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 17:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Inter Turku het donderdag 18 juli 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Veritas Stadion in Åbo.

Via de Inter Turku - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Turku - Brondby (2-0)

Het Europa League duel tussen Inter Turku en Brondby is onder leiding van scheidsrechter Keith Kennedy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Turku. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door N. Markkula, waarmee Inter Turku met 1-0 de leiding nam. Inter Turku vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Valencic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Inter Turku.

LIVE Inter Turku - Brondby 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Turku - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Jung Brøndby
52' Doelpunt Inter Turku Doelpunt N. Markkula Inter Turku 1-0
56' Doelpunt Inter Turku Doelpunt F. Valencic met assist van L. Balbi Inter Turku 2-0
58' Wissel Brøndby Wissel K. Wilczek voor M. Uhre Brøndby
58' Wissel Brøndby Wissel J. Radosevic voor T. B. Borkeeiet Brøndby
70' Wissel Inter Turku Wissel D. Klinkenberg voor A. Hoskonen Inter Turku
75' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor K. Fisker Brøndby
76' Wissel Inter Turku Wissel A. Ademi voor N. Maenpaa Inter Turku
81' Gele kaart Inter Turku Gele kaart voor A. Muniz Inter Turku
85' Wissel Inter Turku Wissel M. Kuningas voor L. Balbi Inter Turku
90' Wissel Brøndby Wissel P. Arajuuri voor K. Fisker Brøndby
90' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor D. Kaiser Brøndby
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Turku - Brondby
Opstellingen Inter Turku - Brondby
De opstellingen van Inter Turku en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Turku gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Brondby zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.