Nabeschouwing Kopenhagen - Lugano (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kopenhagen het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Lugano. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Lugano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Lugano (1-0)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Lugano is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door M. Santos, waarmee FC Copenhagen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kopenhagen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Kopenhagen - Lugano 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Lugano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Wissel Lugano Wissel M. Aratore voor M. Bottani Lugano
50' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt M. Santos met assist van P. Bengtsson FC Copenhagen 1-0
66' Gele kaart Lugano Gele kaart voor B. Vecsei Lugano
70' Wissel Lugano Wissel F. Holender voor Y. Eloge Lugano
76' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Daramy voor M. Santos FC Copenhagen
79' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Biel voor R. Falk FC Copenhagen
80' Wissel FC Copenhagen Wissel B. Oviedo voor V. Fischer FC Copenhagen
82' Wissel Lugano Wissel N. Dalmonte voor B. Vecsei Lugano
91' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Carlinhos Lugano
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Lugano
Opstellingen Kopenhagen - Lugano
De opstellingen van Kopenhagen en Lugano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lugano zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.