Nabeschouwing Kopenhagen - Malmo FF (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kopenhagen het donderdag 12 december 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Malmo FF (0-1)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Papagiannopoulos zette Malmö FF op een 0-1 voorsprong in de 77e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Malmo FF uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Malmo FF
LIVE Kopenhagen - Malmo FF 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Christiansen Malmö FF
47' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor V. Fischer FC Copenhagen
47' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor R. Bengtsson Malmö FF
46' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Holse voor R. Mudrazija FC Copenhagen
49' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor R. Falk FC Copenhagen
59' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor I. Bonke Malmö FF
60' Wissel Malmö FF Wissel J. Knudsen voor B. Safari Malmö FF
63' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor N. Thomsen FC Copenhagen
67' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
68' Wissel Malmö FF Wissel G. Molins voor E. Rakip Malmö FF
77' Eigen doelpunt Malmö FF Eigen doelpunt S. Papagiannopoulos Malmö FF 0-1
80' Wissel Malmö FF Wissel O. Lewicki voor A. Christiansen Malmö FF
80' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Santos voor N. Thomsen FC Copenhagen
84' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Bartolec voor G. Varela FC Copenhagen
87' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Larsson Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Malmo FF
Opstellingen Kopenhagen - Malmo FF

Voorbeschouwing Kopenhagen - Malmo FF

Kopenhagen en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Malmo FF in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Kopenhagen 0
Winst Malmo FF 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kopenhagen op een 1e positie staat, terwijl we Malmo FF terugvinden op de 2e plaats.