Nabeschouwing Kopenhagen - İstanbul Başakşehir (3-0) || Europa League 2019/2020

Woensdag 5 augustus 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kopenhagen het woensdag 5 augustus 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - İstanbul Başakşehir (3-0)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Copenhagen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Wind. Een penalty zorgde er later in de 52e minuut voor dat FC Copenhagen via J. Wind op 2-0 kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van FC Copenhagen, waarmee R. Falk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Orsato, waardoor Kopenhagen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kopenhagen - İstanbul Başakşehir 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt J. Wind met assist van G. Varela FC Copenhagen 1-0
52' Penalty FC Copenhagen Penalty J. Wind FC Copenhagen 2-0
54' Wissel FC Copenhagen Wissel J. Stage voor R. Mudrazija FC Copenhagen
54' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Daramy voor M. Kaufmann FC Copenhagen
54' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Elia voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
54' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor M. Topal İstanbul Başakşehir
62' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt R. Falk met assist van J. Wind FC Copenhagen 3-0
69' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Bengtsson voor N. Boilesen FC Copenhagen
71' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Ozcan voor I. Kahveci İstanbul Başakşehir
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor E. Crivelli İstanbul Başakşehir
84' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Elia İstanbul Başakşehir
84' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Bartolec voor R. Falk FC Copenhagen
84' Wissel FC Copenhagen Wissel B. Oviedo voor P. Biel FC Copenhagen
88' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor K. Bartolec FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Kopenhagen - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Kopenhagen en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.