Nabeschouwing Krasnodar - Basel (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 16:50 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Krasnodar het donderdag 28 november 2019 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Basel (1-0)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Basel is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 72 minuten. Ari maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krasnodar vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 95e minuut kreeg Ari van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Krasnodar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Krasnodar de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Krasnodar - Basel 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Wanderson Krasnodar
57' Wissel Krasnodar Wissel Y. Namli voor M. Suleymanov Krasnodar
63' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
68' Wissel Basel Wissel Arthur voor K. Ademi Basel
72' Penalty Krasnodar Penalty Ari Krasnodar 1-0
73' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor K. Olsson Krasnodar
75' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
82' Wissel Krasnodar Wissel R. Kambolov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
85' Wissel Basel Wissel K. Bua voor N. Okafor Basel
86' Wissel Basel Wissel A. Pululu voor V. Stocker Basel
93' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Frei Basel
93' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
95' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor Ari Krasnodar
96' Gele kaart Basel Gele kaart voor O. Alderete Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Basel
Opstellingen Krasnodar - Basel
De opstellingen van Krasnodar en Basel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Basel zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Basel

Krasnodar en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Basel in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Basel favoriet. 1 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Krasnodar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 0
Winst Basel 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Basel terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.