Nabeschouwing Kukësi - Debrecen (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kukësi het donderdag 18 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Debrecen. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Kukësi - Debrecen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kukësi - Debrecen (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Kukësi en Debrecen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door V. Ethemi, waarmee Kukësi met 1-0 de leiding nam. Debrecen kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Szatmari, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kukësi - Debrecen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kukësi - Debrecen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Kukësi Doelpunt V. Ethemi Kukësi 1-0
19' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor O. Teqja Kukësi
31' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor V. Shkurtaj Kukësi
42' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor T. Kitanovski Kukësi
45' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor D. Tozser Debrecen
58' Doelpunt Debrecen Doelpunt C. Szatmari Debrecen 1-1
61' Wissel Kukësi Wissel B. Lulaj voor A. Cuculi Kukësi
66' Wissel Debrecen Wissel H. Garba voor D. Zsori Debrecen
73' Wissel Kukësi Wissel E. Musta voor V. Limaj Kukësi
82' Wissel Debrecen Wissel R. Csosz voor N. Trujic Debrecen
84' Wissel Kukësi Wissel A. Cyrbja voor V. Ethemi Kukësi
90' Wissel Debrecen Wissel A. Damasdi voor A. Haris Debrecen
Video hoogtepunten en samenvatting Kukësi - Debrecen
Opstellingen Kukësi - Debrecen
De opstellingen van Kukësi en Debrecen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kukësi gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Debrecen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.