Nabeschouwing KuPS - Legia Warszawa (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt KuPS het donderdag 1 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Legia Warszawa (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen KuPS en Legia Warszawa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Legia Warszawa kreeg in de 86e minuut een strafschop toegekend, die door S. Kulenovic werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren KuPS en Legia Warszawa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Lawrence Visser voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE KuPS - Legia Warszawa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor D. Nagy Legia Warszawa
58' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor W. Remy Legia Warszawa
61' Wissel Legia Warszawa Wissel D. Antolic voor Carlitos Lopez Legia Warszawa
66' Wissel Legia Warszawa Wissel I. Lewczuk voor W. Remy Legia Warszawa
67' Gele kaart KuPS Gele kaart voor Rangel KuPS
74' Gele kaart KuPS Gele kaart voor I. Niskanen KuPS
76' Wissel KuPS Wissel A. Purje voor V. Saxman KuPS
86' Penalty gemist Legia Warszawa Penalty gemist S. Kulenovic Legia Warszawa
89' Wissel KuPS Wissel A. Ngueukam voor I. Thiaw KuPS
91' Wissel Legia Warszawa Wissel T. Jodlowiec voor D. Nagy Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting KuPS - Legia Warszawa
Opstellingen KuPS - Legia Warszawa
De opstellingen van KuPS en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KuPS gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.