Nabeschouwing KuPS - Vitebsk (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt KuPS het donderdag 11 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Vitebsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Vitebsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Vitebsk (2-0)

Het Europa League duel tussen KuPS en Vitebsk is onder leiding van scheidsrechter Danilo Grujić geëindigd in een 2-0 overwinning voor KuPS. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door L. Murillo, waarmee KuPS met 1-0 de leiding nam. KuPS vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rangel op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor KuPS.

LIVE KuPS - Vitebsk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Vitebsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Vitebsk Gele kaart voor Wanderson Vitebsk
59' Gele kaart Vitebsk Gele kaart voor A. Stargorodsky Vitebsk
59' Wissel Vitebsk Wissel A. Matveenko voor A. Stargorodsky Vitebsk
61' Doelpunt KuPS Doelpunt L. Murillo KuPS 1-0
65' Gele kaart KuPS Gele kaart voor Rangel KuPS
68' Gele kaart KuPS Gele kaart voor I. Thiaw KuPS
72' Wissel KuPS Wissel S. Savolainen voor I. Niskanen KuPS
74' Doelpunt KuPS Doelpunt Rangel met assist van L. Murillo KuPS 2-0
77' Wissel KuPS Wissel T. Jyry voor I. Thiaw KuPS
86' Wissel KuPS Wissel A. Ngueukam voor Rangel KuPS
Video hoogtepunten en samenvatting KuPS - Vitebsk
Opstellingen KuPS - Vitebsk
De opstellingen van KuPS en Vitebsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KuPS gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitebsk zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing KuPS - Vitebsk

KuPS en Vitebsk spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danilo Grujić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KuPS en Vitebsk elkaar treffen in de Europa League.