Nabeschouwing KÍ - Luzern (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Luzern. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de KÍ - Luzern live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Luzern (0-1)

Het Europa League duel tussen en Luzern is onder leiding van scheidsrechter Martin Strömbergsson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Luzern. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door I. Voca, waarmee Luzern met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KÍ dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Luzern.

LIVE KÍ - Luzern 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Luzern teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Luzern Doelpunt I. Voca met assist van B. Eleke Luzern 0-1
62' Wissel Luzern Wissel O. Kakabadze voor P. Schurpf Luzern
68' Wissel Luzern Wissel R. Arnold voor M. Schulz Luzern
75' Gele kaart Luzern Gele kaart voor S. Grether Luzern
80' Wissel KÍ Wissel J. Johannesen voor S. Sandmael
80' Wissel KÍ Wissel T. Grytten voor S. Hadzibulic
84' Wissel Luzern Wissel F. Margiotta voor S. Demhasaj Luzern
87' Gele kaart KÍ Gele kaart voor J. Johannesen
90' Gele kaart Luzern Gele kaart voor B. Eleke Luzern
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Luzern
Opstellingen KÍ - Luzern
De opstellingen van KÍ en Luzern zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Luzern zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.