Nabeschouwing LASK Linz - Sporting CP (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt LASK Linz het donderdag 12 december 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Linzer Stadion in Linz.

Via de LASK Linz - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Sporting CP (3-0)

Het Europa League duel tussen LASK Linz en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 3-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Trauner, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. In de 35e minuut moest R. Ribeiro van het veld vertrekken nadat scheidsrechter William Collum een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting CP verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam LASK Linz vervolgens op 2-0. Het was J. Klauss die vanaf 11 meter wist te scoren in de 38e minuut.

In de 93e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee M. Raguz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter William Collum, waardoor LASK Linz een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken LASK Linz - Sporting CP
3
0
LIVE LASK Linz - Sporting CP 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt LASK Linz Doelpunt G. Trauner met assist van P. Michorl LASK Linz 1-0
35' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor R. Ribeiro Sporting CP
37' Wissel Sporting CP Wissel L. Maximiano voor Rodrigo Fernandes Sporting CP
38' Penalty LASK Linz Penalty J. Klauss LASK Linz 2-0
46' Wissel Sporting CP Wissel I. Doumbia voor Jese Sporting CP
63' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor D. Frieser LASK Linz
71' Wissel Sporting CP Wissel L. Phellype voor M. Luis Sporting CP
71' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor J. Klauss LASK Linz
88' Wissel LASK Linz Wissel E. Pogatetz voor P. Filipovic LASK Linz
93' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van J. Holland LASK Linz 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Sporting CP
Opstellingen LASK Linz - Sporting CP

Voorbeschouwing LASK Linz - Sporting CP

LASK Linz en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen LASK Linz en Sporting CP in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 1 keer wist de ploeg van LASK Linz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor LASK Linz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst LASK Linz 0
Winst Sporting CP 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 2e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.