Nabeschouwing Lazio - CFR Cluj (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Lazio het donderdag 28 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - CFR Cluj (1-0)

Het Europa League duel tussen Lazio en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - CFR Cluj 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van B. Adekanye Lazio 1-0
48' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor D. Djokovic CFR Cluj
57' Gele kaart Lazio Gele kaart voor B. Adekanye Lazio
62' Wissel CFR Cluj Wissel C. Deac voor M. Bordeianu CFR Cluj
65' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor B. Adekanye Lazio
65' Wissel CFR Cluj Wissel L. Traore voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
68' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor L. Traore CFR Cluj
73' Wissel CFR Cluj Wissel M. Susic voor A. Peteleu CFR Cluj
74' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor Jony Lazio
80' Wissel Lazio Wissel Patric voor L. Alberto Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - CFR Cluj
Opstellingen Lazio - CFR Cluj
De opstellingen van Lazio en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - CFR Cluj

Lazio en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en CFR Cluj in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor CFR Cluj. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CFR Cluj favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lazio. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lazio 0
Winst CFR Cluj 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 3e positie staat, terwijl we CFR Cluj terugvinden op de 2e plaats.