Nabeschouwing Levadia - Stjarnan (3-2) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Levadia het donderdag 18 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Stjarnan. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Levadia - Stjarnan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levadia - Stjarnan (3-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Levadia en Stjarnan is onder leiding van scheidsrechter Besfort Kasumi geëindigd in een 3-2 overwinning voor Levadia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Levadia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door E. Osipov, waarmee Levadia met 1-0 de leiding nam. Stjarnan kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Ragnarsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette E. Osipov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Levadia de leiding in de wedstrijd nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

D. Kruglov zette Levadia even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Besfort Kasumi toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Stjarnan dat in de 123e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Gudjonsson de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Besfort Kasumi af en was het Levadia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE Levadia - Stjarnan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levadia - Stjarnan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Levadia Doelpunt E. Osipov met assist van J. Morelli Levadia 1-0
25' Doelpunt Stjarnan Doelpunt T. Ragnarsson met assist van H. Halldorsson Stjarnan 1-1
26' Gele kaart Levadia Gele kaart voor J. Morelli Levadia
43' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor M. Rauschenberg Stjarnan
49' Wissel Stjarnan Wissel A. Johannesson voor J. Josefsson Stjarnan
52' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor G. Hafsteinsson Stjarnan
60' Wissel Stjarnan Wissel E. Hedinsson voor G. Hafsteinsson Stjarnan
68' Gele kaart Levadia Gele kaart voor N. Andreev Levadia
71' Wissel Levadia Wissel M. Jurgenson voor I. Dudarev Levadia
75' Gele kaart Levadia Gele kaart voor E. Osipov Levadia
76' Wissel Levadia Wissel E. Moreno voor R. Peetson Levadia
80' Wissel Stjarnan Wissel B. Sigurdsson voor T. Ragnarsson Stjarnan
80' Wissel Levadia Wissel P. Marin voor K. Nesterov Levadia
89' Doelpunt Levadia Doelpunt E. Osipov met assist van E. Moreno Levadia 2-1
93' Wissel Stjarnan Wissel G. Baldvinsson voor D. Laxdal Stjarnan
100' Gele kaart Levadia Gele kaart voor E. Moreno Levadia
105' Penalty Levadia Penalty D. Kruglov Levadia 3-1
108' Gele kaart Levadia Gele kaart voor S. Lepmets Levadia
115' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor E. Hedinsson Stjarnan
115' Wissel Levadia Wissel A. Komlov voor N. Andreev Levadia
123' Doelpunt Stjarnan Doelpunt B. Gudjonsson Stjarnan 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Levadia - Stjarnan
Opstellingen Levadia - Stjarnan
De opstellingen van Levadia en Stjarnan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levadia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stjarnan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.