Nabeschouwing Levski Sofia - AEK Larnaca (0-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Levski Sofia het donderdag 1 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Vivacom Arena - Georgi Asparuhov in Sofia.

Via de Levski Sofia - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levski Sofia - AEK Larnaca (0-4)

Het Europa League duel tussen Levski Sofia en AEK Larnaca is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 0-4 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. I. Trickovski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AEK Larnaca vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. AEK Larnaca vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Trickovski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van AEK Larnaca, waarmee I. Trickovski zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AEK Larnaca in de 82e minuut, nadat I. Trickovski de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor AEK Larnaca.

LIVE Levski Sofia - AEK Larnaca 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levski Sofia - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Levski Sofia Wissel I. Yurukov voor I. Thiam Khaly Levski Sofia
8' Penalty AEK Larnaca Penalty I. Trickovski AEK Larnaca 0-1
21' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor D. Ivanov Levski Sofia
24' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor R. Ruiz AEK Larnaca
29' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trickovski met assist van A. Giannou AEK Larnaca 0-2
52' Wissel Levski Sofia Wissel F. Mazurek voor S. Kostov Levski Sofia
54' Wissel AEK Larnaca Wissel Tete voor R. Ruiz AEK Larnaca
59' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor I. Goranov Levski Sofia
62' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor M. Raynov Levski Sofia
68' Wissel Levski Sofia Wissel Z. Dimitrov voor S. Ivanov Levski Sofia
70' Wissel AEK Larnaca Wissel S. Thandi voor Truyols AEK Larnaca
75' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trickovski met assist van H. Hevel AEK Larnaca 0-3
75' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor N. Cases AEK Larnaca
78' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor S. Thandi AEK Larnaca
80' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor I. Yurukov Levski Sofia
82' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trickovski met assist van Acoran AEK Larnaca 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Levski Sofia - AEK Larnaca
Opstellingen Levski Sofia - AEK Larnaca
De opstellingen van Levski Sofia en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levski Sofia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levski Sofia - AEK Larnaca

Levski Sofia en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levski Sofia en AEK Larnaca in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Larnaca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is AEK Larnaca favoriet. 1 keer wist de ploeg van Levski Sofia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Levski Sofia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.