Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia (1-2) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 30 juli 2019 - 17:45 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Lincoln Red Imps het dinsdag 30 juli 2019 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Ararat-Armenia. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia (1-2)

Het Europa League duel tussen Lincoln Red Imps en Ararat-Armenia is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ararat-Armenia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
69
46
Gevaarlijke aanvallen
49
31
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia
Opstellingen Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia
De opstellingen van Lincoln Red Imps en Ararat-Armenia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ararat-Armenia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia

Lincoln Red Imps en Ararat-Armenia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln Red Imps en Ararat-Armenia in de Europa League vond plaats op 23 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ararat-Armenia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ararat-Armenia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lincoln Red Imps te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lincoln Red Imps. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lincoln Red Imps 0
Winst Ararat-Armenia 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Opstelling Lincoln Red Imps Opstelling Ararat-Armenia Live Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Live Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia kijken Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia kijken Live Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia stream Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Fox Sports Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Uitslag Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Statistieken Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Europa League 2019/2020 Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia wedden Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia gokken Lincoln Red Imps - Ararat-Armenia Unibet