Nabeschouwing Ludogorets - Espanyol (0-1) || Europa League

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Ludogorets het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Espanyol (0-1)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door V. Campuzano, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. In de 88e minuut kreeg J. Lopez van Espanyol voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Espanyol de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Espanyol.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - Espanyol
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
128
119
Gevaarlijke aanvallen
34
32
Passes
522
344
Overtredingen
12
25
Buitenspel
1
6
Corners
2
4
Wissels
2
3
LIVE Ludogorets - Espanyol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Espanyol Doelpunt V. Campuzano met assist van J. Lopez Espanyol 0-1
15' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Cicinho Ludogorets
25' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moti Ludogorets
59' Wissel Ludogorets Wissel J. Swierczok voor J. Lukoki Ludogorets
60' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Anicet Ludogorets
61' Wissel Espanyol Wissel M. Vargas voor Wu Lei Espanyol
67' Wissel Ludogorets Wissel D. Biton voor Anicet Ludogorets
69' Wissel Espanyol Wissel M. Roca voor O. Melendo Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor V. Campuzano Espanyol
85' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Lopez Espanyol
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Iturraspe Espanyol
88' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor J. Lopez Espanyol
91' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor L. Marmol Espanyol
Opstellingen Ludogorets - Espanyol
De opstellingen van Ludogorets en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ludogorets - Espanyol

Ludogorets en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Əliyar Ağayev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en Espanyol elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ludogorets 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ludogorets op een 1e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ludogorets - Espanyol Opstelling Ludogorets Opstelling Espanyol Live Ludogorets - Espanyol Live Ludogorets - Espanyol kijken Ludogorets - Espanyol kijken Live Ludogorets - Espanyol stream Ludogorets - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Ludogorets - Espanyol Uitslag Ludogorets - Espanyol Statistieken Ludogorets - Espanyol Europa League 2019/2020 Ludogorets - Espanyol wedden Ludogorets - Espanyol gokken Ludogorets - Espanyol Unibet